Viervoeters Tess uitgelicht

Ruby – de hond van 100 commando’s.

Het trainen van honden zit Amber in haar bloed. Ze was 12 jaar oud toen ze hiermee begon. Ruby kwam 1 jaar geleden als kleine pup in haar leven en samen vormen ze een prachtig team en beiden zijn totaal op elkaar afgestemd. Door haar training, geduld en liefdevolle zorg is Ruby met zijn 1 jaar al bekend met 100 commando’s. Ruby is gewend aan mensen en andere honden en zeer goed inzetbaar voor reclame producties, zowel fotografie als film, video’s en commercials. Ruby blijft mensen verbazen met optredens voor scholen, workshops en kinderfeestjes.  Wat een impact zal het zijn als hij zich mag inzetten voor mooie reclame producties!

Wonderbaarlijk heeft deze prachtige, slimme reu van 1 jaar oud nog geen ervaring opgedaan in de reclamewereld maar wellicht wordt Ruby binnenkort wel Hollands next dog model.

Een citaat van een toeschouwer van Ruby:  Echt heel erg leuk, deze hond. Doet kunstjes, geeft high-fives, danst en kan ook nog eens super goed knuffelen!

Guru – de rasta hond

Guru is een van de weinig in Nederland voortkomende Komondors. Een zeer zeldzaam ras buiten de Hongaarse grenzen. Hij is een (erg) grote hond met een off-white vacht van vervilte strengen die erg op Dreadlocks lijken. Hij heeft een vrolijk karakter, luister goed en hij is energiek voor een korte tijdspanne.

Guru is een zeer sociale hond en hij is erg op aandacht van mensen gesteld. Op festivals, de stad overal willen mensen aan die vreemde hond zitten. Van baby’s tot volwassenen, hij kan en laat zich de hele dag aanhalen. Vooral voor kinderen, die vaak met meerderen aan hem plukken of over hem heen hangen, heeft hij een zwak. Krijgt hij niet genoeg aandacht? Dan zoekt hij het zelf wel op. Hij pikt de aai-willigen er zo tussen uit.

Kortom Guru is een echte publiekstrekker. Moeten de kijkcijfers voor de reclame omhoog?  Boek Guru!

Guru is alleen te boeken bij Tess Casting.

Andere honden

Meld je aan als model

Hé, jij daar! Sta jij graag in het middelpunt van de belangstelling? Ben jij gemotiveerd, gedreven en zie je er goed verzorgd, leuk en mooi uit? Sta je graag voor de camera? Dan is Tess-Casting op zoek naar jou!

Huur ons in

Tess springt in op de budgetten van de klanten, waardoor zij niet met vaste prijzen werkt voor producties. Elke productie en elk budget is anders. Model(len) nodig? Neem contact op!